اين اختيار صفحه ي اصلي را همانند اول خواهد كرد ، تمام ابزارك ها و تنظيمات به حالت اول باز خواهند گشت.

ريست

مقاله معماری در دوران هخامنشیان

مقاله فارسی کامل در رابطه با معماری دوره هخامنشی  دارای 21 صفحه در فرمت ورد (قابل ویرایش ) همراه با فهرست ، مقدمه نتیجه گیری

 

فهرست مطالب و مقدمه این مقاله را در زیر مشاهده می کنید

مقدمه : 1

همسازي فضا و سازه در معماري دوره هخامنشي.. 2

هنر تزیینی هخامنشیان.. 5

هنر در خدمت ایدئولوژی امپراطوری.. 7

ملت های امپراطوری.. 8

بناهای هخامنشی.. 10

کاخ های شوش…. 10

تخت جمشید. 12

كاخ صد ستون.. 14

كاخ داریوش…. 15

كاخ سه درگاهیTRIPYLON .. 16

مهرها و طلاجات… 17

نتيجه.19
مقدمه
پارسیان با بهره گیری از سنت های معماری كاخ های ستوندار رایج در مناطق مرتفع مشرف بر بین النهرین و هنر دستی ایونی ها (INONIENS) ،در تزیینات كاخ از سنت های هنری كهن مردمانی استفاده كرده اند كه در پی كشور گشایی های كوروش و داریوش به امپراطوری نو پای پارس پیوسته بودند . ویژگی بارز این سنت های هنری ، پیچیدگی هنری بود كه خود ریشه در آمیزش هنری آن داشت. …

از یك سوی امپراطوری های مغلوب آشور و بابل تا زمان سقوط خود به دست سپاهیان پارس، میراثی را حفظ كرده بودند كه به گذشته های دور در عصر سومریان یعنی میراثی كه عناصر جهانی را در هنر خویش تجسم می كرد.

از سوی دیگر مردم مناطق لوان LEVANT در ساحل شرقی مدیترانه ،آرامی ها و بالاخص فنیقی ها شماری از مضامین تصویرگری را كه از بین النهرین ،مصر و مناطق حاشیه دریای اژه به عاریه گرفته بودند، حفظ كرده بودند. لیكن با سقوط سازمان پادشاهی و سیستم اجرایی و اداری وسیع آن ،مفاهیم اسطوره ای اولیه به فراموشی سپرده شد. لذا پارسیان كه به تازگی یكجانشین شده بودند و به مقام سروری ملت های آن دوره رسیده بودند،هنری را پذیرفتید كه از مكاتب مختلف و گاه متعارض هنری شكل یافته بود. عاریه های هنری از هنر یونان ،هنر درباری پارسیان را كه در خدمت شكوه پادشاه و مردم سرزمین های وی بود،غنا بخشید.

 

برای خرید و دانلود کامل مقاله روی لینک زیر کلیک کنید